Menü

25 Kasım 2014 Salı

-Magnolia-

-Magnolia-
Herkese merhabala bugun sizlere yaz aylarinin vazgecilmez tatlisi olan magnolia tarifi vermek istiyorum,hem cok lezzetli hem cook hafif☺Hadi hemen tarife gecelim....

-Pudingi İçin -

-1 litre süt
-2 adet yumurtanın sarısı
-1 su bardağı toz şeker
-3 yemek kaşığı nişasta
-2 yemek kaşığı un
-1 paket Dr.Oetker vanilyalı pasta kreması
-1 paket vanilya

-İçi ve Üzeri İçin-

-Küçük paket eti cici bebe 
-Çilek veya muz

-Hazirlanmasi-

Tencereye vanilya, pasta kreması hariç tüm malzemeyi koyuyoruz ve orta ateşte sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirip,soğumaya bırakiyoruz.İçine vanilyayı, pasta kremasını ilave ediyoruz ve blender ile 2-3 dakika çırpiyoruz.İçi ve üzeri için; bisküvileri rondodan geçiriyoruz.Çilekleri,muzu dilimliyoruz.Kasenin en altına bir yemek kaşığı bisküvi kırıntısı koyuyoruz ve kasenin kenarlarına çilek ya da muz dilimleri diziyoruz.Ortasına hazırladığımız pudingi koyuyoruz ve tekrar bisküvi kırıntısı koyuyoruz, üzerine puding dökuyoruz.
Üzerini bisküvi kırıntısı ile süsleyip,buzdolabında 2-3 saat dinlendirdikten sonra afiyetle yiyoruz☺☺☺

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder