Menü

22 Ekim 2014 Çarşamba

-GÜVEÇTE TAS KEBABI-

                 
Mrbalar buguun sizlere muhtesem bi lezzet olan guvecte tas kebabi tarifi vericem...umarim hosunuza gider ve hemmen denersiniz☺hemen tarife gecelim...

 👉👉Malzemeler
-1kilo kusbasi dana eti
-yarim kilo arpacik sogani
-yarim corba kasigi domates yarim corba kasigi biber salcasi
-baharat
-6bardak sicak su
-Tuz
-1corba kasigi tereyag
👉👉Yapilisi

Yagi guvece koyuyoruz kavuruyoruz et suyunu birakip tekrar cekene kadar pisiriyoruz et suyunu cekince soganlarimizi ekliyoruz kavuruyoruz biraz kavrulduktan sora suyumuzu ekliyoruz 1saate yakin pisiriyoruz et pisene kadar ve kivamli hale gelene kadar sora salcayi ayri bi tavada kizartiyoruz baharatlarla beraber ve etimize ekliyoruz birazda bole pisiriyoruz ve altini kapatiyoruZ afiyet olsunn😊😊😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder